SCM Poli va mai juca o dată în fața propriilor suporteri. Handbaliștii, învinși în Moldova

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

SCM Poli a cedat miercuri la scorul de 36-31 în deplasarea de la Focșani, al doilea joc din seria ce stabilește echipa de pe locul 7. Elevii lui Pero Milosevic au avut probleme de lot la meciul ce putea fi ultimul al campionatului, și astfel, pagina de Facebook a clubului s-a hazardat săptămâna trecută, când a anunțat că echipa juca ultimul meci în Banat.

Alb-violeții au jucat în Moldova fără jucători importanți. Cristi Fenici a rămas acasă, din cauza decesului tatălui său, iar Dragas și Șania au fost accidentați. Timișoara a condus însă până în minutul 25 și lipsa schimbărilor s-a resimțit. Dacă în minutul 18, scorul era 6-9, până la pauză, focșănenii au întors scorul la 16-13. În repriza secundă, Poli nu a mai putut reveni. Doi jucători au fost cei mai buni marcatori ai timișorenilor: Pribanic și Păiuș, cu 7 goluri fiecare.

untitled design set 970x90 px

Pentru Poli au mai marcat: Marjanovic, 6 goluri, Orbovic, cu 4 goluri, Cîmpan, cu 2 goluri și Furak, Irimescu, Milosevic, Neamțu și Trif, cu 1 gol fiecare. Pentru Focșani, Miroiu a dat cele mai multe goluri, 7. Ultimul meci pentru stabilirea ocupantei locului 7 va fi la Timișoara, la mijlocul săptămânii viitoare.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/