Schimbarea permisului de conducere se face cu programare online!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Veste bună pentru șoferi! Cei care au nevoie de un permis de conducere nou își vor putea face programare online, astfel încât să nu mai piardă timp la ghișeele Prefecturii cărășene.

Instituția Prefectului Caraș-Severin anunță că, începând din 2 martie, șoferii care trebuie să își schimbe permisul de conducere beneficiază de un serviciu online care să îi scutească de așteptările lungi și de aglomerările de la ghișee. Este vorba despre cei care își schimbă numele, domiciliul, al căror document este deteriorat sau expirat. Așadar, Prefectura anunță că Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Caraş-Severin pune la dispoziţia cetăţenilor un sistem de programări online. Accesând link-ul http://www.drpciv.ro/rezervarecs/preschimbare.php, care poate fi găsit şi pe pagina oficială a Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, www.prefcs.ro, solicitantul are posibilitatea alegerii datei în care doreşte să se prezinte pentru depunerea documentelor.

Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele două luni calendaristice (fără sâmbătă, duminică) cu excepţia sărbătorilor legale. Odată efectuată rezervarea, aplicaţia nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de preschimbare permise la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul, cartea de identitate, permisul de conducere şi rezervarea listată. Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar pana la ora 8.00.

Până în 15 martie, persoanele cu bon de programare online vor avea prioritate faţă de persoanele fără programare, urmând ca, începând cu data de 15 martie, preschimbarea permisului de conducere să se facă numai în baza programării prealabile online.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/