Scenă artistică în Cenad, pentru evenimente culturale

scena evenimente aer liber

Fără un cămin cultural, comuna Cenad din Timiș vrea să cumpere o scenă pentru a organiza evenimente. Banii provin din proiectul de bugetare participativă al CJT.

Autoritățile din Cenad vor să folosească scena pentru festivaluri de muzică sau film, spectacole de teatru sau discursuri publice. Speră ca astfel să atragă public și din Ungaria, comuna fiind la graniță.

„În momentul de față, căminul cultural din comuna Cenad este dezafectat. Prin acest proiect se dorește punerea comunei Cenad pe harta evenimentelor de cultură din județul Timiș. Ca urmare a acestei achiziții, se vor putea organiza festivaluri de muzică populară, de filme, teatru sau dansuri și alte evenimente cultural – artistice. Având în vedere poziția comunei la granița cu Ungaria, această investiției va permite realizarea unor evenimente culturale la care să participe locuitorii din județul Timiș și locuitorii județului vecin Csongrad – Csanad”, aflăm din caietul de sarcini.

Licitația pornește de la 288.000 de lei și este deschisă până în 21 mai. După semnarea contractului, scena va trebui amplasată, în aer liber în maximum 45 de zile.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/