Scapă de vechiturile din casă și câștigă și premii!

deee uri

O amplă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice se organizează în perioada imediată în comuna Marga.

Cetățenii din Marga au posibilitatea acum să scape de aparatura veche din casă. Primăria Marga, în parteneriat cu Sistem de Colectare – SLC Timiș, organizează, în data de 24 mai, între orele 9.00 și 14.00, o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice.

„Practic se colectează și se reciclează aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii”, explică organizatorii, care mai precizează și că persoanele care predau astfel de echipamente vor fi recompensate cu sume cuprinse între 10 și 30 de lei.

1000x100 casa brutarului

Astfel, se acordă: 30 lei pentru deșeuri de tip mașini de spălat rufe/vase (complete); 20 lei – pentru deșeuri de tip frigider/combină frigorifică/aragaz sau cuptoare de gătit/aer condiționat (complete) și 10 lei – pentru alte aparate electrice uzate mici care totalizează un minimum de 20 de kg.

„Pentru a evita sancțiunile din partea Gărzii de Mediu, rugăm cetățenii care dețin astfel de deșeuri să contacteze societatea colectoare în vederea preluării deșeurilor de la gospodării la următorul număr de telefon: 0751 – 302.119 sau call center *7711, de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00.”, precizează Primăria Marga.