SCANDALOS. Prea beţi să-şi dea seama că le-a murit băiatul bolnav de SIDA!

Un bărbat de 37 de ani a fost găsit mort în apartamentul său de pe Bd. A.I. Cuza din Reşiţa.

Ambulanţa şi Poliţia au fost anunţate în această seară prin apel la 112 că un bărbat despre care se ştia că e bolnav de SIDA nu a mai fost văzut de două zile şi că nu răspunde la uşă. Deoarece cunoşteau faptul că bărbatul de 37 de ani e bolnav, vecinii au alertat Poliţia imediat ce o femeie care îi aducea mâncare aproape zilnic le-a spus că se teme să nu fie decedat în casă. Temerile femeii s-au adeverit după ce oamenii legii au îndepărtat gratiile de la geamul apartamentului din imobilul cu nr.30 de pe Bd. A.I. Cuza din Reşiţa, unde acesta locuia mai mult singur. Tatăl lui şi concubina acestuia o ţin mai mult într-o beţie, astfel că bărbatul suferind de SIDA a murit fără să-i poată oferi cineva vreo mână de ajutor. „Era bolnav. De vreo două luni avea o culoare tare urâtă, era foarte închis la piele. Tatăl lui e un beţiv, şi acum e mort de beat, la fel ca şi femeia cu care trăieşte”, a spus un vecin.
Criminaliştii au ridicat probe de la faţa locului, dar din primele investigaţii nu există suspiciuni de omor, cel mai probabil bărbatul decedând din cauza bolii de care suferea. Tatăl lui şi concubina acestuia au ajuns şi ei la un moment dat la faţa locului, dar erau atât de beţi încât e greu de spus ce au înţeles din cele ce s-au întâmplat.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157646515740191&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`