Scandal sexual cât Casa Poporului la curtea bătrânului PSD

Nu știu alții cum sunt, vorba lu’ bădia de la Humulești, dar eu când mă gândesc prin ce încercări de natură perversă a trecut în anii ăștia din urmă, mă mir că bravul partid, emanație nemijlocită a lui nea Ion Cotroceneanu, mai este întreg la trup și se mai poate ține pe picioarele sale.

Pentru început să ne amintim de scandalul de la Școala de vară a tinerilor pesediști din urmă cu vreo 14 ani. Îți trimiteai fata la școală, atras în mrejele ideologiei de Stânga, și te trezeai cu ea „fotomodel.” Asta, după ce fetele treceau cu brio proba orală a concursului din juriul căruia făceau parte doi vajnici corifei: deputatul Robert Negoiță și președintele Tineretului Social Democrat, Nicu Bănicioiu. „Tu meriți să fii Miss TSD, tu ești necoaptă. Te așteptăm și la anu’, dar până atunci îți recomandăm mai mult studiu individual”, le-ar fi recomandat cei din comisie. Și odată ajunsă „fotomodel”, fata taichii putea visa îndrăzneț la o funcție mică, dar vioaie, acolo în urbea din care ea plecase pe drumul afirmării în politică. Vulpoi bătrâni, Negoiță și Bănicioiu s-au prezentat ca fiind bărbați liberi de orice sarcină, iar viitoarele fotomodele au pus imediat botu’, fiind răsplătite pentru talentul și abnegația lor cu marafeții din portofelul junelui deputat. Bieții de ei nici n-ar fi avut de gând să întrețină nu știu ce relații nefirești cu fetele ahtiate după celebritate, dar dacă ele au insistat, ar fi fost urât din partea lor să le refuze. Le-ar fi tăiat elanul din start. Așa că, de voie, de nevoie, s-au sacrificat pentru binele partidului. Cel puțin așa le-au explicat magistraților în fața cărora au ajuns în cele din urmă. Și uite așa lucrurile păreau lămurite, în sensul că mai greșește omul, iar pentru asta nu-i poți tăia capul.

Ei, mon cher, dar viața de parlamentar nu e așa ușoară cum o cred unii. Te aleg deputat sau senator, te duci la ședință (uneori mai moțăi în fotoliu), ridici mâna, nu mai contează pentru ce o faci, și-ți intră banii în cont. Bucureștiul e perfid, tentațiile sunt mari, fete de fete, distracția e la ea acasă, bani să fie! Și asta nu e nimic pe lângă lucrurile pe care nu ți le-ai fi imaginat vreodată la care te împinge Satana în momentele tale de singurătate. La început un filmuleț, apoi un flirt, care în final duc la vorba aia bătrânească: „când doi se iubesc nu mai contează sexul.”

Deputatul de Argeș, Aurel Bălășoiu, știe cel mai bine cum e să ai… amant! Și nu orice amant, ci unul călugăr, care ziua vindea de-ale sfinte în târg, iar seara… Ba chiar doi, iar pe deasupra, cică și un minor pe care pusese ochii să-l facă „fotomodel”, copiind stilul adoptat cândva de Negoiță și Bănicioiu. Vai, mie, nea Ciolacu, ce blestem pe capul partidului pe care îl stăpânești, cu bune și cu rele, de la cap la coadă! E drept, se poate întâmpla oricui, că așa e făcută viața, dar de ce numai PSD-ului? Îți spun eu de ce. Pentru că PSD este un rezervor nesecat de talente, de oameni de nădejde și de întâmplări de povestit nepoților peste ani…

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/