Scandal PSD – PMP! Mihaela Popovici se dă la Ion Tabugan, majoritatea în Consiliul Județean depinde de Băsescu!

Majoritatea PSD – PMP în Consiliul Judeţean mai depinde doar de Traian Băsescu! Preşedintele Tabugan recunoaşte public că nici nu vrea să audă de Liviu Dragnea şi de oamenii lui, în timp ce social-democraţii îl atacă dur pe deputat şi îi solicită să ceară scuze public pentru că s-ar fi lăudat cu realizări ce nu i se datorează în vreun fel.

Între organizaţiile judeţene PSD şi PMP din Caraş-Severin se consumă în momentul de faţă un fel de dragoste cu de-a sila. Ion Tabugan recunoaşte deschis acest lucru, mai ales după ce a fost ţinta unor atacuri destul de dure lansate pe Facebook de social-democraţii cu care PMP formează majoritatea în Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

Totul a plecat de la expunerea lui Tabugan, în mediul virtual, a unor probleme ale judeţului care s-ar fi rezolvat prin implicarea sa directă în cei opt ani petrecuţi în Parlament. Printre acestea, reabilitarea drumului de Rudăria, asfaltarea de străzi în Mehadia şi Şopotu Nou, realizarea aducţiunii de apă Globu Rău şi Plugova, alimentare cu apă la Sicheviţa, renovarea unor şcoli, Lăpuşnicel – Moceriş, Cărbunari, Lăpuşnicu Mare şi altele, reparaţii la cămine culturale, biserici şi drumuri în mai multe localităţi din judeţ. Realizările prezentate de Tabugan au iritat-o pe Mihaela Popovici, preşedinte al TSD Caraş-Severin şi, totodată, consilier judeţean. În această din urmă calitate, Mihaela Popovici i-a cerut deputatului să prezinte scuze public cetăţenilor pe care i-ar fi minţit. „Ați enumerat realizările făcute de PSD Caraș-Severin în perioada în perioada guvernării Ponta! Doamna Luminița Jivan a început demersurile pentru toate aceste lucrări, împreună cu domnul președinte Silviu Hurduzeu, încă de când făceau echipă la Prefectură, iar acum sunt continuate la Consiliul Județean”, i-a scris consilierul județean lui Tabugan.

Pe președintele PMP Caraș-Severin și candidat pentru un nou mandat de deputat nu îl surprinde deloc atacul venit din tabăra pesedistă, care culmea, îi este aliată în Consiliul Județean. Nu-l surprinde deoarece PSD joacă la așteptare în ceea ce privește numirea celui de-al doilea vicepreședinte al administrației județene. Pesediștii așteaptă să vadă poziția PMP la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pentru ca abia apoi să propună înlocuitor pentru Mihai Bona. În ceea ce privește atacurile de pe Facebook, Tabugan este convins că PSD-ului îi este teamă pentru scorul de la parlamentare. „Nu-s eu ăla care le ia locul? În Consiliul Judeţean e înţelegerea lui Ionuţ Popovici, de la centru s-a spus că înţelegerile, protocoalele făcute înainte de unificare rămân valabile, iar eu respect asta, nu am ce comenta. Nu pot însă să merg cu stânga, nu am cum. Pe Facebook m-a atacat o doamnă care mă aprecia foarte mult când eram în alianţe (n.r. – Luminița Jivan). Dacă sunt atacat, înseamnă că reprezint un pericol, au văzut în Tabugan un pericol. Dacă toţi am trage în aceeaşi direcţie, PMP ar fi un real pericol pentru locul doi la deputaţi pentru PSD. Pe Mihaela Popovici eu chiar nu o cunosc, vă dau cuvântul meu. Cred că a fost un cont fals de Facebook, eu nu am contestat realizările nimănui, le-am arătat pe ale mele. Primarii PSD pot confirma. Eu am făcut bilanţul celor opt ani, nu al ultimilor patru. Dragnea e cel mai mare mincinos din ţara asta, i-am spus-o şi în Parlament, iar pesediștii să-mi spună și mie când au avut timp să facă ei acele lucruri, ei în şase luni ei nu au avut timp nici să se dezmeticească din hârtii”, a comentat Tabugan.