Scandal în zori într-un local din Reșița! Cu alcool, geamuri sparte și amenințări cu toporul!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un scandal stropit din plin cu alcool se putea încheia tragic, în această dimineață, într-un local din Reșița. Discuțiile aprinse și nervii întinși la maximum ar fi putut băga oameni în spital sau chiar să ducă la crimă. Doar intervenția polițiștilor a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

Un apel la 112 anunța, la orele dimineții, că într-un local din zona Intim s-a iscat un scandal. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, care a intervenit tocmai atunci când totul era la un pas să degenereze. „În această dimineață, în jurul orei 6.30, un bărbat de 31 de ani din Reșița, în timp ce se afla în incinta barului, a avut niște discuții în contradictoriu cu unul dintre consumatori, după care a părăsit localul, fiind evacuat de personal, și a distrus ușa de acces în imobil. Bărbatul era în stare de ebrietate. După aproximativ o oră, respectivul a revenit în zonă, având asupra sa un topor și în parcarea de lângă local l-a amenințat pe cel cu care a avut altercația în bar. Acțiunea sa a fost întreruptă de către lucrătorii de poliție aflați la fața locului. Aceștia au răspuns unei solicitări prin 112 care anunța distrugerea ușii”, a declarat Adrian Jurjică, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene, pentru Express de Banat.

Martorii spun că polițiștii au fost nevoiți să intervină în forță pentru a-l calma pe agresorul înarmat și pentru a preveni astfel o tragedie. Aceștia spun și că bărbatul ar fi fost violent inclusiv cu oamenii legii. În cele din urmă, ambii tineri au fost duși la secția de poliție pentru audieri. Fiecare a primit câte o amendă: 200, respectiv 700 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În acest caz s-a deschis și dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare. Tânărul de 31 de ani riscă între 3 luni și 2 ani de închisoare sau amendă penală.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Patronii localului au schimbat deja geamul spart al ușii de acces și speră ca autorul faptei să-i despăgubească în cel mai scurt timp.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/