Scandal în Dealul Crucii! Un tânăr terorizează femeile

expression of abuse towards women
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un tânăr despre care cunoscuții spun că ar avea probleme psihice răspândește teroare în rândul femeilor din cartierul reșițean Dealul Crucii. Cel mai recent episod a fost înregistrat ieri.

Oamenii legii au fost chemați ieri, în jurul prânzului, prin apel la 112 să intervină în cartierul reșițean Dealul Crucii, acolo unde un tânăr de 23 de ani ar fi atacat o femeie pe stradă. Se pare că omul a mai fost internat la Psihiatrie pentru astfel de incidente, secție din care a ieșit chiar la finalul săptămânii trecute.

Astăzi victimă i-a căzut o femeie trecută de prima tinerețe, care, la îndemnul rudelor și cu gândul că va pune capăt amenințării permanente pe care o resimte, a depus plângere împotriva bărbatului. I s-au alăturat alte două femei, și ele agresate de același tânăr. Fiica victimei a declarat pentru Express de Banat că bărbatul reprezintă un real pericol și că nu ar trebui ca autoritățile să îi mai permită să circule liber. Femeia ne-a mărturisit că acesta nu doar că agresează trecătoarele, uneori aruncă și cu pietre după ele, dar are chiar și obiceiul de a se dezbrăca în public.

„Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic pe stradă de către un bărbat cunoscut cu probleme medicale. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție care l-a identificat pe bărbatul în cauză în persoana unui tânăr de 23 de ani din Reșița. Din verificările efectuate s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri acesta ar fi agresat fizic în scop sexual 3 femei cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani, din Reșița. Bărbatul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate.”, a declarat, pentru Express de Banat, Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri și continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Este posibil ca acesta să ceară internarea bărbatului într-un spital de psihiatrie.

UPDATE, 23 aprilie

Instanța a decis ca bărbatul să fie internat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/