SC Piețe SRL se vinde la bucată! Startul a fost dat de spațiul administrativ al societății

Situația juridică a „Piețelor” din Reșița nu este în favoarea societății, în care până acum s-au investit sume enorme pentru modernizare. Lucrurile au luat-o pe un făgaș negativ atunci când SRL-ul a intrat în insolvență, la cererea unei persoane fizice, către care omul de afaceri Gheorghe Filipescu a cesionat creanța.

SC Piețe SRL a rămas fără sediul administrativ și terenul aferent acestuia. Ambele s-au vândut cu suma de 167.154 de lei. Oficialii de la Primăria Reșița explică faptul că lucrurile se vor remedia, iar că datoriile pe care societatea le are și pentru care a intrat în insolvență, vor fi achitate. „SC Piețe SRL a intrat în insolvență, după ce Filipescu a cesionat creanța spre o persoană fizică, ce a cerut insolvența pentru suma de 150.000 de lei”, a explicat viceprimarul Reșiței, Cristian Panfil.

Acesta este încrezător că lucrurile se vor rezolva, atât timp cât consiliul local a preluat achitarea ratelor la creditul pe care societatea l-a făcut pentru modernizarea halelor unde producătorii își vând marfa. „Societatea este în reorganizare pentru o perioadă de doi ani și mai poate fi salvată. Consiliul Local Reșița plătește ratele, iar societatea trebuie să achite datoriile pe care le are”, a precizat Cristian Panfil, viceprimarul orașului de pe Bârzava.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Până una alta, Direcția Finanțelor Publice a județului Caraș-Severin nu a stat pe gânduri. A scos la licitație și chiar a vândut un imobil al societății. „Valoarea la care imobilul a fost evaluat este de 166.654 de lei și a fost cumpărat cu aproape 1.000 de lei mai mult”, a spus Zlatia Cocar, purtătorul de cuvânt al DGFP Caraș-Severin. Trebuie precizat că spațiul a fost vândut înainte ca societatea să intre în insolvență.

Valoarea la care imobilul a fost evaluat este de 166.654 de lei și a fost cumpărat cu aproape 1.000 de lei mai mult”, Zlatia Cocar, purtătorul de cuvânt al DGFP Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/