Săulescu a întrerupt seria neagră!

FC Caransebeș 1913 a scos o remiză, 1-1 (0-1), pe terenul Unirii Tărlungeni, punând capăt unei serii de trei meciuri pierdute!

Gugulanii au smuls un punct la Tărlungeni datorită golului marcat de Săulescu, cel mai iubit jucător al echipei lui Pisano de către fanii caransebeșeni. După 2-3 acasă cu falimentara FC Bihor, 0-3 la Chindia Târgoviște și 0-2, tot pe teren propriu, cu UTA Arad, puțină lume ar fi pariat pe un rezultat pozitiv al bănățenilor, mai ales că antrenorul italian se plânsese că nu poate alinia cea mai bună formulă de start.

Gazdele au deschis scorul devreme, în minutul 10, după un șut superb al lui Petra. Replica gugulanilor a fost foarte palidă în prima repriză, însă lucrurile s-au schimbat mult în bine după pauză. La 20 de minute de la reluarea jocului, Săulescu a luat singur o minge de la jumătatea terenului, a sprintat în stilu-i caracteristic spre poarta adversă, a pierdut vreo trei adversari pe drum și a macat cu o execuție bine plasată de la vreo 16 metri. E un punct foarte important pentru FC Caransebeș, deoarece etapa viitoare are un meci foarte greu, acasă, cu Gaz Metan Mediaș, formație care vrea să revină în prima ligă.