Șase școli din Caraș-Severin primesc calculatoare prin Programul „Dăm Click pe România”!

Un liceu din Reșița și alte cinci școli gimnaziale din județ vor fi echipate în acest an cu calculatoare printr-un program implementat de Ateliere Fără Frontiere.

Cu sprijinul companiilor OMV Petrom și Kaufland România, Asociația Ateliere Fără Frontiere continuă și în acest an programul de donații de calculatoare cu alte 4.000 de echipamente IT recondiționate care vor ajunge pe băncile școlilor din România până la finalul anului 2022 prin „Dăm Click pe România”.

Calculatoarele vor fi livrate către 258 de instituții de învățământ, șase dintre ele fiind din Caraș-Severin. Este vorba despre Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița, Școala Gimnazială Vrani, Școala Gimnazială „Ștefan Velovan” din Rusca Montană, Școala Gimnazială din Rusca Teregova, Școala Gimnazială „Iuliu Birou” din Ticvaniu Mare, Școala Gimnazială din Petroșnița.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Dăm Click pe România” este un proiect care luptă pentru digitalizarea educației din România și scăderea decalajului educațional prin echiparea cu infrastructură digitală a organizațiilor educaționale ce activează în mediul rural sau urban marginalizat: grădinițe, școli, licee, ONG-uri sau instituții publice cu caracter social.

banner 970 x 250