Sărbătorile de iarnă se petrec în familie! Centrele pentru bătrâni nu reprezintă soluția ideală

Singurătatea – boala secolului 21 s-a extins ca o molimă, dezvoltând stări de anxietate, tristețe și chiar atacuri de panică mai ales pentru vârstnicii „uitați” în căminele pentru bătrâni. Promedica24 aduce zâmbete pe chipurile acestora.

De fiecare dată în preajma marilor sărbători se creionează inevitabil acel univers perfect în care toți dăruiesc, toți își redescoperă latura umană și, mai mult decât atât, majoritatea se reunește în sânul familiilor. Parcă atunci, timpul își permite luxul să încetinească pasul, oamenii își poartă adevăratele zâmbete, iar cei ce sărbătoresc împreună, aduc mulțumiri pentru dragostea și interesul oferite de către cei dragi. Nu același lucru îl resimt și bătrânii ai căror copii, nepoți i-au uitat în centrele speciale și îi vizitează, în cel mai bun caz, o dată la câteva luni.

Ca o necesitate de a combate acest fenomen și datorită cererii crescute pe piața muncii din domeniul îngrijirii la domiciliu, compania multinațională Promedica24  s-a dovedit a fi soluția perfectă adaptată tuturor nevoilor. Prezentă pe piața europeană de mai bine de 14 ani și cu o istorie de aproape 8 ani în România, Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei, în numele cărora caută și pregătește pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate și de asemenea,  sprijinul și bucuria vârstnicilor, ce se pot bucura liniștiți de bătrânețe în sânul familiei.

Seriozitate, vă rog!

Seriozitatea și profesionalismul sunt cele două structuri de bază ce definesc perfecțiunea locului de muncă și atât de vânate de toți cei care dețin un business sau sunt în căutarea unui loc de muncă. Promedica24 reprezintă „candidatul ideal” atunci când prezintă cartea de vizită. Tocmai de aceea, peste 35.600 de îngrijitori și peste 27.500 de clienți s-au decis să colaboreze cu această firmă, care a reușit să stabilească standardele de profesionalism în branșă, distingându-se prin: experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenție maximă la nevoile clienţilor.

Ce trebuie să știe candidații pentru acest job:

1. „Dacă eşti în căutarea unui job ca îngrijitoare de vârstnici în Germania şi încă nu cunoşti limba, noi te putem ajuta! Îţi oferim cursuri digitale de limba germană complet gratuite! Cunoşti limba germană cel puţin la nivel începător şi ai mai avut grijă de o persoană în vârstă?Vrei un job ca îngrijitoare de seniori în Germania? Noi te putem ajuta! Pentru înscrieri sau mai multe detalii, sună-ne la 0357.630 016 sau 0771.584 995”

2. Doriți să lucrați ca îngrijitoare de vârstnici în Germania și să câștigați mai mult decât în România? Aplicați acum și, pe lângă salariul atractiv, puteți beneficia de un BONUS DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!

3. Vrei un job sigur şi legal ca îngrijitoare de seniori în Germania? Nimic mai simplu!
Oferim salariu atractiv, asigurare de sănătate privată şi NU PERCEPEM COMISION!

4.După semnarea contractului, noi ne vom ocupa de toate detaliile călătoriei! Vom alege o ofertă care va corespunde cel mai bine experienţei şi cunoştinţelor dumneavoastră și vă vom asigura transportul până la domiciliul pacientului.

5. Promedica24 mai oferă:
 Salariu atractiv, în concordanţă cu abilităţile deţinute;
 Asigurare suplimentară în caz de boală;
 Organizarea completă a călătoriei şi acoperirea costurilor de transport;
 Plata la timp a salariului;
 Cazare şi masa în casa persoanei îngrijite.

Faptul că zona de vest a țării a ajuns punctul forte pentru acest tip de job, nu mai este nicio noutate, lucru pe care îl confirmă și concurența crescută între tipurile de firme ce vizează acest domeniu. Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.