Săptămâna Mare! Rosso-nerii urcă pe primul loc și se apropie de promovare!

CSM Reșița s-a impus cu 4-1 (0-0) în deplasarea de la Cermei și în Valea Domanului pot învia cu adevărat în aceste zile șansele la promovare. Ceea ce părea pierdut la un moment dat e astăzi din nou un obiectiv realizabil pentru băieții lui Daniel Oprița.

După ce s-au cam făcut de râs cu puștii Centrului Național de Pregătire de la Timișoara, când abia au scos un egal, rosso-nerii s-au revanșat în partida cu Gloria Cermei. Au fost 45 de minute de emoții și tensiune în tabăra reșițeană, pentru că tabela a rămas neschimbată, dar lucrurile s-au liniștit la scurt timp după pauză. Staicul-gol și-a păstrat renumele și a marcat o dublă în numai cinci minute, la puțin timp după reluarea jocului, iar Ene și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după alte cinci minute. Practic, meciul a fost rezolvat într-un sfert de oră. Gazdele au reușit doar golul de onoare, însă ultimul cuvânt l-au avut tot elevii lui Oprița, Costin stabilind scorul final, 1-4.

În Seria a IV-a din Liga a III-a de fotbal urmează zile ce se pot dovedi decisive în lupta pentru primul loc și, implicit, pentru promovare. Marți, în Valea Domanului, CSM primește replica Lugojului, într-un meci în care rosso-nerii pot scăpa definitiv de o contracandidată. O zi mai târziu ar putea însă scăpa și de principala favorită a momentului, liderul clasamentului, ACS Șirineasa. Sesizarea făcută de președintele CSM-ului, Viorel Lolea, cu privire la neîndeplinirea de către clubul lui Nicu Sarcină a condițiilor de participare în campionatul Ligii a III-a, în sensul neînscrierii în competițiile oficiale a unui număr suficient de echipe de juniori, a rămas în pronunțare la Comisia de Disciplină. Potrivit lui Lolea, sancțiunile pot fi drastice în astfel de cazuri. În cel mai fericit dintre ele, echipa care joacă la Petroșani ar urma să piardă mai multe puncte. Suficiente cât rosso-nerii să urce pe primul loc!