Șantierul din Govândari s-ar putea închide mai devreme de februarie 2023

santier govandari

Disconfortul creat șoferilor și nu numai de lucrările la calea de rulare a tramvaiului ar putea lua sfârșit mai devreme decât termenul prevăzut inițial de constructor.

Porr Construct, firma austriacă care derulează lucrări la calea de rulare a tramvaiului, în vederea modernizării transportului public, avansează în ritm alert, astfel că e posibil ca în decembrie lucrurile să revină la normal în cartierul Govândari.

Termenul dat de constructor pentru finalizarea lucrărilor pe tronsonul Kaufland – Victoria – Intim este februarie 2023, însă primarul Ioan Popa spune că dacă firma austriacă își păstrează ritmicitatea, șantierul din Govândari se va închide anul acesta.

Avem un avans în Govândari și este o rugăminte pe care eu am avut-o către constructor, să închidem Govândariul până la sfârșitul anului, astfel încât cea mai populată zonă din oraș să iasă din stresul acesta al lucrărilor, iar oamenii să-și poată relua activitățile în liniște acolo, în zona în care locuiesc. Termenul pe care noi îl avem în calendarul de lucrări este februarie 2023, însă încercăm să finalizăm procesul în Govândari și să ieșim mai repede de acolo. Asta este dorința noastră!”, a declarat pentru expressdebanat.ro, primarul Reșiței, Ioan Popa.