Șantaj pe Facebook! 2.000 de lei, pentru o mașină furată!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Planul unui tânăr de 18 ani din Reșița, de a face bani într-un timp scurt și fără prea mare efort, a fost spulberat de polițiști. Acum este cercetat pentru trei fapte penale și riscă ani grei de închisoare!

Totul a început în urmă cu aproximativ două săptămâni, când tânărul ar fi sustras cheia de rezervă a autoturismului unui coleg de serviciu, cu intenția de a-l șantaja contra unei sume mari de bani.

Sâmbăta trecută și-a pus planul diabolic în funcțiune. Fără prea multe remușcări, i-a sustras autoturismul colegului său pe care l-a ascuns pe străzile municipiului Reșița. A urcat chiar el la volan, deși nu deține permis de conducere. Ulterior, cu un nume fals, acesta și-a șantajat colegul pe internet, cerându-i 2.000 de lei în schimbul autoturismului furat. „Polițiștii au demarat toate activitățile procedurale, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea autorului. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, șantaj și conducere fără permis”, informează Poliția din Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

Autoturismul sustras a fost recuperat și restituit proprietarului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

publicitate tmc 640