Sancţiuni pentru firma care mătură oraşul

Primarul Reşiţei nu este deloc mulţumit de activitatea firmei care se ocupă de curăţenia oraşului şi a trecut la amenzi ca urmare a controlului de la finele săptămânii trecute.

Ca urmare a dispoziţiei edilului-şef, Mihai Stepanescu, inspectorii din cadrul Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu au efectuat un control pe teren pentru a verifica activitatea operatorului de salubritate SC Brantner Servicii Ecologice. “În urma acestui control, operatorul a fost sancţionat, iar programul de lucru  a fost prelungit, în vederea eficientizării serviciului de salubritate pe raza municipiulu”, a declarat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Tot în această perioadă, în care se află în desfăşurare programul “Luna curăţeniei”, Serviciul Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local va interveni şi în zilele de sâmbătă şi duminică pentru colectarea resturilor vegetale rezultate în urma curăţirii spaţiilor verzi de către asociaţii, agenţi economici şi instituţii.

publicitate si promovare online banner maxagro