Sâmbătă, un singur învingător!

Echipa masculină de handbal a Reşiţei nu a câştigat niciun meci din cele trei disputate în acest an şi e obligatoriu ca lucrurile să stea altfel în jocul de sâmbătă, din faţa propriilor suporteri, cu ultima clasată, U Cluj.

Atmosfera în tabăra reşiţeană nu e deloc grozavă după rezultatele mai puţin grozave din acest sezon. Motivele pentru care HC Caraş-Severin nu mai e echipa care se bătea cândva la titlu sunt multiple. Fanii care sărbătoreau cu miile în stradă câştigarea Challenge Cup sau a Cupei României nu se mai îngrămădesc nici ei la meciurile echipei. În tribună au mai rămas galeria şi câţiva susţinători adevăraţi, astfel că e nevoie ca toată lumea să strângă rândurile pentru că este un moment greu. Sâmbătă, de la ora 11, HC Caraş-Severin primeşte vizita celei mai slabe echipe din campionat, Universitatea Transilvania Cluj, într-un meci care poate însemna ieşirea din criză.

“Normal ar trebui să fie un singur învingător. Suntem hotărâți să câștigăm acest meci. Chiar dacă adversarul este la retrogradare și este disperat să adune puncte, eu sunt convins că băieții se vor mobiliza la maximum după cele trei meciuri cu ghinionşi vor face un joc bun”, a precizat Aihan Omer, antrenorul echipei reşiţene.