Sâmbătă interesantă pentru microbiști. ASU Poli dispută derby-ul Vestului la Arad, Ripensia joacă pe „Dan Păltinișanu”

Sâmbătă, ASU Poli și Ripensia revin la datorie după sărbătorile pascale. Ambele vor disputa meciuri interesante. ASU Poli are celebrul derby al Vestului cu UTA, în deplasare, în timp ce ripensiștii revin pe Stadionul „Dan Păltinișanu” pentru un joc cu Aerostar Bacău.

Ripensia revine pe cel mai mare stadion din oraș pentru un meci programat la ora 15, cu Aerostar Bacău, care nu va fi televizat. „Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Din punctul meu de vedere, e o piatră de hotar. Cred că dacă trecem cu bine de acest joc, cu siguranţă şansele noastre să rămânem în Liga a 2-a se apropie de 100 la sută. Din punctul meu de vedere, meciul aceasta devine cel mai important din acest retur. Întâlnim o echipă agresivă, o echipă cu foame de puncte, care o să vină cu siguranţă să ia toate punctele puse în joc. Nu cred că îi mulţumeşte un egal, pentru că au mare nevoie de puncte. Aşa că va fi un meci disputat, în care noi sperăm să rămânem cu picioarele pe pământ după victoria de la Cluj. E cel mai important lucru să înţelegem că nu am făcut decât să recuperăm punctele pierdute cu ASU acasă şi mai avem nevoie de puncte pentru a fi liniştiţi. Ne dorim ca aceste puncte să fie obţinute cât mai rapid şi să continuăm pe această cale a seriozităţii şi să încercăm să câştigăm acasă, pentru că suntem un pic datori faţă de suporterii noştri, pentru că în ultimele două jocuri acasă am pierdut şi nu am putut sărbători alături de ei. Sperăm ca după acest joc să putem sărbători cele trei puncte”, a declarat Alex Pelici.

Pentru ASU Poli și fanii săi, meciul de la Arad e cel mai așteptat al returului. „Suntem convinși și conștienți că ne va aștepta o partidă dificilă și importantă în același timp, în contextul general, al poziției din clasament și a ultimului rezultat. Partida va fi dificilă deoarece întâlnim o echipă bună, care a realizat o campanie de transferuri foarte reușită, mulți jucători cu experiența Ligii I și asta s-a văzut în rezultatele pe care le-au înregistrat. Noi trebuie să adunăm puncte. Nu suntem într-o situație foarte bună, mai ales după rezultatele din ultima etapă. Suntem conștienți cu toții de acest lucru. În cele șase etape rămase trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Știm totul despre adversarii noștri din punct de vedere al jocului, poziționării, strategiei. Sunt sigur că și ei au la fel de multe informații despre noi. Este un meci deschis oricărui rezultat, în care nu cred că va conta avantajul terenului propriu. La Arad vom avea parte de susținerea suporterilor, care sunt sigur că vor fi în număr mare. După partida din tur am realizat cu toții importanța unui Poli- UTA. Cu siguranță vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a face un joc bun și un rezultat pe măsură”, a precizat Cosmin Petrescu.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)