Salvatorii cărășeni, în mijlocul copiilor

pompieri curs acordare ajutor
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Pe perioada vacanței de vară, pompierii au o misiune specială: instruirea copiilor din taberele școlare în domeniul situațiilor de urgență.

Pompierii din cadrul Detașamentului Reșița și ai Secției Oravița au fost prezenți, săptămâna aceasta, în „Tabăra din inima satului” la Moniom și „Tabăra din inima familiei” la Anina, în cadrul proiectului Episcopiei Caransebeșului „Împreună pentru copiii noștri”.

Aflați în mijlocul copiilor, salvatorii le-au vorbit acestora despre importanța acordării primului ajutor, arătându-le aplicat cum pot face acest lucru. Un moment primit cu bucurie de copii a fost cel al tirolienei , care le-a permis micuților să experimenteze o activitate plină de adrenalină, sub supravegherea atentă a pompierilor.

Copiii au fost atenți la sfaturile pompierilor despre modul de comportare corect în diferite situații de urgență și cum să acorde primul ajutor până la sosirea forțelor de intervenție. Micii «salvatori» au fost entuziasmați când colegii noștri le-au oferit acestora posibilitatea de a pune în practică cunoștințele obținute”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200
copii pe tiroliana

Tiroliana a fost centrul distracției pentru cei mici

FOTO: ISU „Semenic”

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/