Sala polivalentă a Timișoarei are studiu de prefezabilitate. Viziunea viceprimarului Tabără cu privire la acest proiect

sala polivalenta1

Sala polivalentă a Timișoarei se află tot în faza elaborării documentațiilor. Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, anunță că a fost finalizat studiul de prefezabilitate în această săptămână. „Văd o sală polivalentă înconjurată de promenadă. Văd locuri de recreere. Văd spectacole. Văd competiții sportive. Văd concerte”, a precizat liberalul.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, anunță că s-a aflat în această săptămână la București, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării, cu care a vorbit despre proiectul sălii polivalente. Așadar, liberalul transmite că a fost aprobat studiul de prefezabilitate.

Vă împărtășesc că am făcut pași importanți în proiectul meu de suflet – Sala Polivalentă a Timișoarei. Studiul de prefezabilitate este gata și a primit un aviz pozitiv în Comisia tehnico – economică din cadrul CNI. Urmează o serie de pași administrativi și tehnici în care vor fi implicați colegii mei de la Urbanism din primărie, o serie de instituții avizatoare și Compania Națională de Investiții. Voi fi implicat în tot acest proces complex. Dăm astfel viață unei viziuni moderne în care Sala Polivalentă, împrejurimile, precum și toate investițiile în noua infrastructură sportivă din zonă vor da Timișoarei un complex modern, la standardele pe care toți le așteptăm și le merităm”, a declarat Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei a mai adăugat că noua sală polivalentă va reprezenta un loc în care se vor putea desfășura spectacole, competiții sportive, dar și concerte.

Văd o sală polivalentă înconjurată de promenadă. Văd locuri de recreere. Văd spectacole. Văd competiții sportive. Văd concerte. Văd evenimente care vor aduce din nou împreună timișorenii. Sunt decis ca și de data asta să duc la capăt acest proiect ambițios. Urmează lucruri mari pentru Timișoara. Vă promit că nu o să mă opresc în inerția hârtiilor”, a adăugat Cosmin Tabără.