Sală de sport nouă la o școală din Timișoara

sala de sport noua la o scoala din timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara anunță că încep dotările pentru noua sală de sport de la Școala Gimnazială Nr. 25, după ce contractul în acest sens a fost semnat.

Primăria Timișoara informează că Școala Gimnazială Nr. 25 din zona Girocului va fi dotată cu echipament sportiv pentru finalizarea noii săli și a noului teren de sport. Aflăm totodată că Dominic Fritz a semnat contractul pentru primul lot de dotări, iar acestea urmează să fie livrate în cursul următoarei luni. Primăria Timișoara a început procedura de achiziție și pentru următorul lot de dotări.

La Școala 25 am construit o sală de sport nouă și un teren de sport modern. În scurt timp, ajungem la faza de recepție a lucrărilor și mă bucur că, în sfârșit, cei 800 de copii care învață aici vor avea unde să facă ore de sport de calitate. Acum, am încheiat contractul pentru primele dotări sportive.  Infrastructura de sport pentru copii e o mare durere a Timișoarei. De aceea, construim opt săli de sport la școlile din cartierele timișorene. Pe două le-am finalizat deja: pe cea de la grădinița din Tipografilor și pe cea de la Centrul educațional din Kuncz. Educație fără sport nu se poate”, a afirmat Dominic Fritz.

sala de sport noua la o scoala din timisoara

Primul lot prevede livrarea de echipamente sportive: o tabelă de marcaj interioară și una exterioară, aparate de fitness, spaliere de lemn, saltele, capre sărituri și cal cu mânere. Pentru sporturi particulare, primăria achiziționează: mingi de fotbal, baschet, handbal, medicinale; porți handbal; coșuri de baschet; echipament pentru badminton și echipament pentru tenis de masă.

untitled design set 970x90 px

Al doilea lot include 180 de scaune pentru tribune, precum și alte tipuri de mobilier standard pentru o sală de sport; banchete, cuiere, dulapuri, rafturi de depozitare, ș.a.

Valoarea contractului pentru lotul 1 este de 84.000 lei, cu TVA inclus, și valoarea estimată pentru lotul 2 este de 63.000 lei, cu TVA inclus.

Proiectul de investiție pentru construirea sălii și terenului de sport are o valoare totală de 10,5 milioane de lei, cu TVA inclus. Contractul de execuție pentru construcția noii săli este încheiat cu Asocierea Extra Prompt SRL și Constructim SA.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/