Să înceapă proiectele de investiții, la Mehadia!

Accesarea de fonduri europene prioritară pentru primarul Grigore Bardac, al comunei Mehadia. După aprobarea bugetului pe 2021 primii pași sunt pentru finalizarea proiectelor în derulare, după care vor fi alocați bani pentru proiecte noi.

Edilul comunei Mehadia a precizat că se concentrează pe finalizarea proiectelor existente dar are ca scop și proiecte noi cum ar fi introducerea rețelei de gaze naturale în comună, digitalizarea serviciilor de colectare taxe și impozite sau modernizarea rețelei de apă și canalizare în comună.

Timpul relativ scurt pentru finalizarea proiectelor deja implementate și provocările care vor veni din zona obținerii finanțărilor pe diferite obiective de investiții vor fi factorii care ne vor îngreuna existența în următorii ani. Planul de investiții pe care ni l-am propus are ca scop atât ridicarea nivelului de trai al comunității, cât și atragerea de investitori. Prin investițiile din infrastructură și educație sperăm să determinăm stabilizarea familiilor tinere în localitate și astfel să putem vorbi despre oportunități de afaceri”, este de părere primarul Grigore Bardac.

leader board 728 x 90 px

În prezent sunt în desfășurare două proiecte inițiate în mandatele trecute cum ar fi: crearea de locuri de joacă pentru copii, introducerea canalizării în satele Plugova și Valea Bolvasnița.