Să înceapă distracția! Te așteptăm în Ludoteca Piticilor!

explo 1000x200

Noi știm că fiecare părinte dorește să își vadă copilul fericit, dar în același timp vă interesează și lucrurile pe care el le învață. Noi ne-am gândit să îmbinăm veselia, buna dispoziție și râsul cu dezvolatarea personală, descoperitul și experimentatul lucrurilor noi!

  • Clubul educațional și recreativ

Se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 7 ani

Punem la dispoziția copiilor:

  • O sală open space amenajată ca loc de joacă, dotată cu sistem modular interior, tiroliană, trambulină, soft Play, triunghi Pikler, placă de echilibru, măsuțe de construcție Lego City și Lego Duplo, căsuțe de joacă și multe jucării Montessori, o zonă de lectură.
  • Un apartament amenajat pentru activități educaționale, dotat cu tablă interactivă IQ BOARD și videoproiector;

Clubul educațional și recreativ pentru clasa pregătitoare este unul special datorită faptului că nu se dau teme pentu acasă. Prin urmare, oferta noastră are în vedere dezvoltarea competențelor de comunicare și limba engleză, dezvoltare personală, promovarea unor relații interpersonale sănătoase și îmbogățirea culturii generale.

Deoarece după terminarea programului școlar, copiii sunt deja obosiți, le vom propune activități specifice vârstei, care să îi solicite într-un mod plăcut, recreativ și distractiv. Propunerea  activităților va porni de la ideea că tot ceea ce vor face aici, chiar și când este activitate de învățare să se insereze în program pe coordonate ludice, încercând antrenarea lor în activități care să le placă, să-i implice activ și să le câștige interesul.

Încercăm să privim lumea din altă perspectivă, să îmbinăm utilul cu plăcutul și să ne concentrăm pe dezvoltarea personală a copiilor noștri.

Programul clubului este: 12-17

  • Clubul educațional pe perioada vacanțelor – „Vacanța educativă”

Pe perioada vacanțelor școlare sunt foarte mulți părinți care se confruntă cu problema de a nu avea în grija cui să își lase copiii. Prin programul „vacanța educativă”,  încercăm să oferim o soluție la această situație. Lipsiți de supravghere, copiii  petrec timpul într-un mod neadecvat și care nu le aduce beneficii. Prin acest program, urmărim desfășurarea unor activități recreative și educative pe placul copilului.

  • Ateliere: creație, pictură, dans, muzică și alte activități sportive și educative, proiecții film, teatru.

Acestea au ca scop dezvolarea și emanciparea copiilor.

Atelierele de creație reprezintă un mare avantaj pe care membrii clubului nostru îl au. Dorim să organizăm săptămânal ateliere de creație, având tematici distractive și educative.

  • Party

Știm că fiecare părinte și copil își dorește o zi de naștere de neuitat, așa că noi ne străduim ca visele să devină realitate.

Avem pachete all inclusive pentru copii (pizza, suc, apă, farfurii, pahare, baloane + alte surprize), cât și închirierea efectivă a spațiului de joacă.

  • Loc de joacă open space – cu o suprafață de 130 mp

Acesta este dotat cu un sistem modular interior, tiroliană, trambulină, zonă de joacă pentru copii 0-3 ani, Soft Play, triunghi Pikler, placă de echilibru, măsuțe de construcție Lego City și Lego Duplo,  căsuțe de joacă și multe jucării Montessori, o zonă de lectură, fotolii Puff pentru părinți și copii.

Pentru copiii mai mari există o zonă separate, dotată cu consolă Playstation 4 + Kit VR, cât și o consolă XBox One.

Totodată, părinții se pot relaxa sau pot socializa pe terasă, admirând frumusețea Reșiței.

Echipa noastră este formată din persoane cu pregătire didactică, entuziaste, răbdătoare, calme și creative!

Vă așteptăm cu o serie de surprize și oferte!

Mai multe detalii despre costuri și activități puteți afla contactându-ne la numărul: 0720.22.22.86!