Să avem inimile sus! Vino și tu la spectacolul caritabil „Binele în dar”!

ghetute2222

În prag de sărbători, oamenii cu suflet mare sunt invitați să facă parte din povestea spectacolului caritabil, de colinde, „Binele în dar” ce va fi organizat la Reșița.

Regizat în cadrul campaniei umanitare “Ghetuțele lui Moș Nicolae”, evenimentul caritabil își propune să aducă laolaltă oameni care, pe de-o parte, să se bucure de acest spectacol de colinde, iar pe de altă parte doresc să sprijine acțiunea umanitară prin care pot ajuta la atingerea target-ului asumat de către organizația de tineret, ATOR, la începutul campaniei, și anume, donarea de încălțăminte nouă de iarnă pentru 300 de copii nevoiași, de la nivelul Municipiului Reșița.

ator 5

Prin urmare, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, organizează spectacolul caritabil “Binele în dar”, ce va avea loc marți, 6 decembrie, de la ora 16:00, la Cinematograful “Dacia” din Reșița, desfășurându-se în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Pe scena spectacolului vor urca artiști și interpreții de muzică populară: Ramona Vița, Nicu Novac, Doriana Talpeș, Alin Ienciu și Ramona Faur, dar și coruri și grupuri de tineri din județ: Corul “Armonia” al Liceului de Arte “Sabin Păuța” din Reșița, Corul “Pui de Cer” al Centrului de Tineret Moniom, Corul “Laudae”, Corul ATOR Banatul de Munte, dar și un grup de elevi ai Liceului Tehnologic “Sf. Dimitrie” din Teregova, care vor interpreta o scenetă de tradiții.

De asemenea, evenimentul se va bucura de participarea extraordinară a Corului “Atanasie Lipovan” al Facultății de Teologie “Ilarion V. Felea”
din Arad.

Participarea la acest spectacol este liberă, gratuită, toți cei prezenți fiind invitați, la intrarea în sală și în interiorul acesteia, să contribuie cu o sumă dorită de fiecare, în scopul sprijinirii cauzei umanitare pentru care acest spectacol caritabil este organizat – oferirea de încălțăminte nouă, pentru iarnă, unui număr de 300 copii din Reșița și împrejurimi.

ator2

Cei care doresc să își aducă aportul în campania umanitară “Ghetuțele lui Moș Nicolae”, o pot face, de asemenea, fie donând o sumă de bani dorită direct voluntarilor campaniei, fie prin virament bancar în contul asociației:

IBAN: RO11BTRLRONCRT0603570901, Banca Transilvania, “ATOR Banatul de Munte”, CIF: 44808955. Cei care doresc să achite
contravaloarea unui pachet întreg oferit copiilor, acesta este în valoare de 150 lei /copil, în această valoare fiind inclusă perechea de ghete de iarnă, șosete și dulciuri pentru beneficiari.

Până în momentul de față s-au adunat aproximat 10.ooo de lei, din care: o treime in contul bancar al ATOR (3.470 lei), 1.350 lei donații ale copiilor de la Școala Sufletului, 2.000 lei donații în urna de la biserica din Moniom, și diferența din donații directe la tinerii voluntari. Mai sunt necesare fonduri pentru aproximativ 150 de copii, adică, aproximativ 35.000 de lei.

img 20221126 wa0013