S-au scos pistoalele în Pipirig! Suspectul a fost prins!

man holds handgun in gun shop

Un conflict izbucnit în municipiul de pe Timiș și Sebeș s-a terminat prost pentru un tânăr de 28 de ani, asupra căruia polițiștii au găsit două pistoale.

Aseară, în jurul orei 22.30, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin 112 despre faptul că în cartierul Pipirig o persoană ar fi tras cu un pistol. Din verificările efectuate s-a stabilit că, în aceeași seară, în jurul aceleiași ore, pe strada Aleea Sportivilor din municipiu, ar fi izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar una dintre acestea, în vârstă de 28 de ani, ar fi folosit un pistol, posibil în direcția unor tineri, fără a răni însă pe cineva, apoi ar fi plecat cu un autoturism într-o direcție necunoscută. În urma incidentului, nu au fost persoane rănite, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Tânărul de 28 de ani a fost identificat de polițiști ulterior, asupra lui fiind găsit un pistol neletal, posibil de tip airsoft. De asemenea, în autoturismul acestuia a mai fost găsit un al doilea pistol, din aceeași categorie. Armele au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul în cauză nu era autorizat să dețină și să folosească arme letale sau neletale.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale care se impun.”, explică pentru Express de Banat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

banner 970 x 250