S-au făcut cărțile pentru Andra Pleșa și Dan Stan?!

Liberalii cărășeni se întâlnesc la această oră, în locul în care se trage în piept cel mai curat aer de pe planetă, dar și unde, spun anumite surse, s-ar trage în piept unii pe alții.

În primul rând e de așteptat ca Marcel Vela să anunțe că nu mai e nevoie de un alt sondaj de opinie la Caransebeș, că Andra Pleșa e aleasa pentru a fi succesorul lui Felix Borcean. Cel puțin asta vorbesc de vreo trei zile liberalii gugulani. Astfel, s-ar cam închide lista cu candidați pentru orașele județului, Caransebeșul fiind acum ultima necunoscută.

Zvonistica anunță însă ceva mult mai tare. Unii primari s-ar da la Romeo Dunca. I-ar spune în față că nu-l vor candidat pentru șefia Consiliului Județean. Întâmplător sau nu, în culisele scenei politice circulă de mai multă vreme alte zvonuri în acest sens. Lansate tocmai din cercurile liberale. Rocada Vela – Dunca a generat discuții ample la terasele din Reșița și Caransebeș, dar omul de afaceri a respins totul ca fiind nefondat, simple zvonuri aruncate de adversarii politici pentru a destabiliza PNL-ul înainte de alegeri. De ce nu Dunca?! Pentru că toată puterea în PNL Caraș-Severin s-ar transfera peste noapte, imediat după numărarea voturilor, de la Caransebeș la Reșița, la tandemul Popa – Dunca.

Numai că despre Dan Stan se vorbește tot mai mult. Despre Dan Stan, candidat din partea PNL la Consiliul Județean. Surse liberale spun că deplasările zilnice ale acestuia prin județ, inclusiv pe la unii primari social-democrați gata să schimbe culoarea politică, nu sunt deloc întâmplătoare.

Dacă toate astea sunt informații pe surse, există și o certitudine. Liberalii se așteaptă ca astăzi să vină vijelia în Poiana Mărului!