S-a votat! Timișorenii nu plătesc taxe și impozite locale mai mari în 2023

Consiliul Local Timișoara a decis! În anul 2023, locuitorii din orașul de pe Bega vor plăti aceleași taxe ca în anul precedent. În ședința de marți seara, un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat de aleșii locali.

Vești bune pentru timișoreni! În anul 2023, vor plăti aceleași taxe și impozite locale ca în 2022. Decizia a fost luată marți seara în ședința Consiliului Local Timișoara, un proiect de hotărâre în acest sens fiind supus votului.

Principalele taxe locale pe care le colectează Primăria Timișoara sunt impozitele pe clădiri, terenuri și autovehicule. Proiectul pentru taxele locale prevede indexarea acestora în conformitate cu codul fiscal, respectiv cu inflația aferentă anului 2021 de 5,1%. Impozitele pe clădiri vor fi la același nivel. În același timp, în proiect sunt incluse și toate scutirile acordate de la bugetul local, precum și scutirile pentru persoane cu venituri mici, asociații care prestează servicii sociale, scutiri pentru persoanele care și-au reabilitat termic imobilul ș.a”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Taxele și impozitele locale pe care le vor plăti timișorenii în anul 2023 pot fi consultate AICI!

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/