S-a strigat câștigătorul! Drumul surpat dintre Oravița și Anina va fi în sfârșit reparat!

drum surpat marila ceata

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat astăzi că singura firmă care și-a depus oferta pentru a reabilita Drumul Național 57B a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a fi desemnată câștigătoare.

DRDP Timişoara a stabilit rezultatul procedurii simplificate de atribuire a contractului având ca obiect „Consolidare corp drum DN 57B, km 8+850 dreapta” – servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări.

Ofertantul câștigător este Asocierea BLACK ROADS S.R.L. & EN ELECTRIC PROIECT OFFICE S.R.L. & EVO LINE CREATION S.R.L., valoarea lucrărilor fiind de 550.673 lei fără T.V.A.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Se va interveni așadar pe DN 57B, km 8+850, tronson aflat între localitățile Oravița și Anina. Lucrarea este necesară în urma unor alunecări ale taluzului, din cauza precipitațiilor abundente. Surparea a cuprins și o parte din structura rutieră.

După semnarea contractului și emiterea ordinului de începere, durata de realizare a obiectivului este de 6 luni, din care 3 luni proiectare și 3 luni execuție.

banner 970 x 250