S-a semnat contractul pentru stadionul „lego” din Timișoara

stadion lego
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara a reușit să semneze contractul pentru realizarea stadionului „lego”, care va avea cel puțin 9.500 de locuri, fiind prima arenă construită în oraș după 60 de ani.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, informează că a semnat contractul pentru proiectarea și execuția viitorului stadion „lego”, care va avea minim 9.500 de locuri.

Am ajuns în ziua în care s-a semnat contractul cu societatea desemnată în urma licitației organizate pentru construcția stadionului de minim 9.500 locuri, cunoscut drept stadionul “Lego”. Contractul va fi înaintat spre dl primar, urmând ca în scurt timp să fie dat Ordinul de începere a lucrărilor de proiectare în prima fază, apoi de execuție. Proiectare-avizare-autorizare-execuție. Acesta este parcursul din următoarele luni, dar în cel mai scurt timp este important să fim la execuție. Aici mizez și pe instituțiile avizatoare să soluționeze cu celeritate, în limitele legii, solicitările noastre”, a afirmat Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei a precizat că pe viitoarea arenă, pe lângă evenimente sportive se vor putea organiza concerte sau spectacole.

Este un prim pas în realizarea unui stadion, după 60 ani în Timișoara. Să ne bucurăm, dar moderat. Îmi place să exult întotdeauna la final, atunci când obiectivul este finalizat. Până atunci trebuie să muncesc și să muncim. O întreagă echipă este pregătită pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv. Și îl vom duce”, a adăugat Cosmin Tabără.