S-a reluat transportul public în comun în stațiunea Băile Herculane

Din aceste zile în orașul-stațiune Băile Herculane locuitorii și turiștii beneficiază de mijloace de deplasare publice pe ruta cea mai lunga: Gară – Centru. Deocamdată programul este restrâns, pentru a respecta măsurile impuse în starea de alertă.

Primăria Băile Herculane creează premisele revenirii treptate la normalitate, în cadrul unui plan de măsuri ce vizează reluarea vieţii economice şi sociale.

Unul dintre principalele obiective ale acestui plan îl reprezintă modalitatea de organizare și utilizare a Serviciului de Transport Public Local asigurat de Serviciul Public de Gospodărie Comunală, în două etape. Prima este o etapă intermediară până în 21 iunie, urmată de revenirea la un program mai amplu din data de 22 iunie. Programul microbuzului va fi din jumătate în jumătate de oră începând cu ora 6.30 pe ruta Centru – Gară, iar din 22 iunie transportul public va funcționa după un grafic mai amplu ce urmează a fi comunicat.

Utilizarea mijlocului de transport se va putea face doar în limita locurilor disponibile pe scaune, iar călătorii vor fi obligați să poarte măști de protecție, să respecte distanțarea socială, precum și regulile de igienă.