S-a râs cu lacrimi la nuntă. Mircea Bravo a făcut toți banii!

Mircea Bravo la Reșița

Reșițeanul Mircea Bravo, cel mai simpatic comediant, a închis casa de vânzări a Cinematografului Dacia din Reșița, cu noul film „Nuntă pe bani”.

Fața carismatică a îndrăgitului actor face toți banii, în orice rol pe care l-ar interpreta, iar asta i-a adus succes după succes, clasându-l în topul celor mai populari actori din România. Mirciulică este încă un motiv de mândrie pentru bănățeni, mărturisind în seara de gală a filmului, că acum, când s-a reîntors în orașul natal, chiar dacă puțini știu acest lucru, la revederea Reșiței, dar și faptul că sala de cinematograf a fost neîncăpătoare este un motiv de mare bucurie și emoție pentru el.

Mircea Bravo a lansat o nouă comedie spumoasă, inspirată din viată reală, un film care nu se abate de la cutumele societății românești, mai ales atunci când vine vorba de o nuntă. Nași, nuntași, hopurile în organizarea marelui eveniment, zgârcenie și goana nebună de a face profit la nuntă. Toate acestea sunt parte din micile detalii pe care le veți regăsi în noua producție creată de echipa lui Mircea Bravo, o comedie de nota 10, filmată în totalitate la Cluj-Napoca.

„ Am noroc că trăiesc în România, pentru că aici sunt niște subiecte savuroase. Geniul nu este al scenaristului, ci al țării. Am luat niște chestii din realitate și le-am transpus într-o comedie genială. Filmul este povestea unui tânăr care urăște nunțile, dar care din cauză că ajunge într-o într-o situație nasoală financiară ajunge să facă nuntă pentru bani, în decurs de două luni, ceea ce e foarte greu, credeți-mă. Dacă ați fost la vreo nuntă vara aceasta, o să înțelegeți filmul și o să vă placă.

Mie îmi place comedia în general, îmi place să mă prostesc, mă ajută foarte mult că am față de prost, sunt foarte mândru de ea și nu vreau să renunț la fața mea pentru că așa îi fac pe oameni să râdă!”, a declarat Mircea Bravo.

Emoții foarte mari, entuziasm la cote maxime și bucurie din plin, așa a fost caracterizată atmosfera de la premierea filmului. Mircea Bravo a fost o apariție specială la proiecția filmului său. O seară memorabilă, alături de fanii săi, cu o atmosferă plină de emoție și râsete pentru acest film, în care cu siguranță ne-am regăsit fiecare dintre noi cel puțin odată.

Mircea Bravo in Resita la Cinema Dacia

Evident că din distribuția filmului „Nuntă pe bani” nu putea lipsi nici bunica, tanti Lenuța, prezentă în toate clipurile lui Mircea Bravo, simpatica bunică din Chinteni ce are un rol important în producția cinematografică și care a urmărit cu sufletul la gură premiera, chiar dacă a lipsit la evenimentul de gală de la Reșița, la are au participat peste 500 de persoane.

Lansat la un an distanță de la premiera filmului său de debut, „Mirciulică”, Mircea Bravo, alături de regizorul Cristi Ilișuan, au pus tot sufletul în noua producție, alături de o echipă pe cinste, actori talentați, printre care îi amintim pe: Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Ionuț Rusu și Ioana Chisiu, ultimii doi provenind din zona de online.

„Tocmai ce ne-am întors de la gala filmului din Reșița! După ce la televizor vezi doar atrocități, războaie, care te încarcă negativ, chiar aveam nevoie să râd, să râd sănătos, de glume bune, de o comedie inspirată din popor. Super tare! Mergeți cărăseni la filmul acesta, bineînțeles daca vă place comedia și buna dispoziție. Cred că de la “Nea Marin miliardar” nu am mai râs așa, un râs cu lacrimi care-ți vine pur și simplu, care te încarcă pozitiv și te binedispune! Copiii ăștia, Mircea Bravo, Ionuț Rusu, tanti Lenuța, Alexandra și toți ceilalți, super tare! Bravo! Cred că mai vreau odată!
Și la anul urmează încă ceva tare! Eu cred ca românii au nevoie de comedie! Prea suntem triști!” a comentat unul dintre spectatorii prezenți la film.

Mircea Bravo in Resita la Cinema Dacia

„Nuntă pe bani” este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

În cinemografele din Caraș-Severin, filmul mai poate fi vizionat sâmbătă 14 octombrie și duminică 15 octombrie, tot de la ora 19.00, iar pentru anul viitor, Mircea Bravo vă pregătește o altă surpriză, și anume filmul „Moartea în vacanță”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/