S-a predat amplasamentul pentru stadionul lego din Timișoara

stadionul lego din timisoara 5
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara a predat amplasamentul constructorului care va realiza stadionul lego din Calea Buziașului.

Avansează proiectul privind realizarea stadionului lego din Calea Buziașului din Timișoara. Astfel, la începutul lunii februarie a fost emisă autorizația de construire, miercuri s-a predat amplasamentul constructorului.

De Valentine’s Day, venim cu o veste bună pentru timișoreni, pentru că astăzi am predat amplasamentul din Calea Buziașului pentru începerea construcției stadionului de tip lego cunoscut, acum redenumit de noi Eroii Timișoarei. Este un lucru și un pas important pentru pentru Timișoara, pentru că după zeci de ani începem construcția unui stadion. Chiar dacă este de doar 10.000 de locuri, va fi foarte util sportului și tineretului timișorean, pentru că aici vor fi competiții sportive, fotbal, rugby, dar și concerte. Este un pas în construcția acestui stadion, este un lucru important. În scurt timp vom da și ordinul de începere al lucrărilor. Până atunci, antreprenorul va începe organizarea de șantier”, a declarat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px

Stadionul „Eroii Timișoarei” va ocupa o suprafață de peste 9.000 mp și va avea un număr de 10.101 locuri pentru spectatori. Lângă viitorul stadion va fi amenajat și un parc cu loc de joacă, precum și o parcare cu peste 450 locuri, care va putea fi folosită și de locuitorii din zonă.

Termenul de execuție este de 28 de luni de la emiterea ordinului de începere. Valoarea contractului de execuție se ridică la 115 milioane de lei, iar sursa de finanțare este bugetul local.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/