S-a născut a doua oară! Bărbat căzut într-o râpă aproape de Biniș, salvat după câteva ore!

img 20211227 214624
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un bărbat de 60 de ani poate spune că s-a născut astăzi a doua oară! A căzut într-o râpă adâncă de 15 metri, iar telefonul i-a murit la scurt timp după ce a reușit să sune la 112. A fost găsit de polițiști după câteva ore. Era rănit, semiconștient, înghețat de frig, dar în viață!

„Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit și nu mai pot să ies!”. Așa suna apelul disperat la 112 al unui bărbat de 60 de ani care astăzi și-a văzut moartea cu ochii. Omul este cioban în zona Biniș din Caraș-Severin. Încerca să scoată oile pe câmp, la păscut, dar a alunecat și a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri. S-a rănit, dar din fericire a avut un telefon mobil asupra lui și a putut cere ajutor. Deși cei de la dispeceratul 112 au încercat să țină legătura cu bărbatul până când un echipaj de intervenție ajungea la el, conexiunea s-a întrerupt și omul nu a mai putut fi contactat.

Polițiști din Bocșa, împreună cu pădurarul responsabil de zonă, au plecat în căutarea lui, iar după aproximativ două ore l-au găsit căzut într-o râpă în pădurea dintre localitățile Doclin și Biniș, la aproximativ 20 de kilometri de Biniș, fiind rănit, semiconștient și înghețat de frig.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Până la sosirea echipajului medical, polițiștii au reușit să aprindă un mic foc în preajma bărbatului care risca să intre în șoc hipotermic.

Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Reșița, în acest moment starea bărbatului fiind stabilă.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/