S-a încheiat ancheta în cazul șoferului turc înjunghiat într-o parcare din Timișoara

Șoferul de TIR turc care, în vară, și-a înjunghiat doi colegi, ajunge în fața magistraților. Procurorii au finalizat ancheta și bărbarul este acuzat de tentativă la omor calificat.

Bărbatul reținut, K.K., și-a înjunghiat doi colegi, tot cetățeni turci, într-o parcare din Timișoara, de pe Calea Torontalului, în 17 august. Scandalul a izbucnit după ce toți trei au consumat alcool.

„În fapt a fost reținut că în data de 17 august 2022, în jurul orelor 21:00, într-o parcare de tiruri situată în municipiul Timișoara, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, inculpatul ar fi lovit cu un cuțit tip briceag, de mai multe ori, în aceeași împrejurare, doi colegi de serviciu, producându-le leziuni traumatice care, în cazul uneia dintre persoanele vătămate au necesitat 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și i-au pus viața în primejdie, iar în cazul celeilalte persoane vătămate au necesitat 15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, fără a-i pune viața în primejdie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.