S-a decis! 15 cluburi sportive vor împărți un milion de lei de la Primăria Timișoara

sports tools

Primăria Timișoara a făcut publică lista finală a proiectelor sportive care vor primi o finanțare nerambursabilă de un milion de lei, după soluționarea contestațiilor. În total, este vorba de 15 asociații din cele 18 înscrise, care fac parte din mai multe domenii sportive.

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara a publicat lista finală a cluburilor sportive care vor fi finanțate în acest an prin apelul 4, după soluționarea contestațiilor. Astfel, pe listă se regăsesc 15 asociații sportive din cele 18 înscrise. Acestea fac parte din mai multe domenii: fotbal, handbal, atletism, scrimă, rugby, canotaj, ciclism, jogging, dans sportiv, box sau judo.

Concret, cei un milion de lei de la Primăria Timișoara pentru susținerea proiectelor sportive merg către: Clubul Sportiv Asociația Alergotura, Clubul Sportiv Universitar „Universitatea de Vest din Timișoara”, Asociația Clubul de Dans Sportiv SPORTIM Dance, CSU Politehnica Timișoara, Club Sportiv Nautic Banat Timișoara, Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara, Asociația Club Sportiv Warriors Timișoara, ACS Floreta Timișoara, Asociația Club Sportiv Academia de Judo Timișoara, Clubul Sportiv Școlar BEGA Timișoara, CSF CFR 1933 Timișoara, ACS FC Juventus Timișoara, ACS ASU Politehnica Timișoara, Haltere Club Timișoara și Clubul Sportiv Municipal Timișoara. Ultimele trei au urcat peste linie în urma contestațiilor.

Prin acest apel finanțăm proiecte care susțin sportul de performanță și sportul de masă în Timișoara. Printre beneficiari se numără copii și tineri din cluburi sportive școlare, sportivi juniori și seniori ai cluburilor cu tradiție care au format atleți recunoscuți. De asemenea, proiectele sunt orientate spre identificarea de noi sportivi cu potențial și pregătirea lor pentru performanță, dar și spre public prin diferite acțiuni cu participare deschisă organizate toamna aceasta de către cluburi”, a declarat Alexandru Boca, inspector de specialitate programe și proiecte.

Centrul de Proiecte Timișoara a finanțat până acum 82 de acțiuni, proiecte sau programe culturale în valoare de nouă milioane de lei.