S-a aprins Timișoara! Record mondial la inaugurarea grandioasă Iulius Town!

Două zile de culoare, veselie, muzică și lumină de la inaugurarea complexului Iulius Town, un adevărat mini-oraș în inima capitalei Banatului! Timișorenii au dat curs în număr mare invitației celor de la Iulius Group de a atinge un nou record mondial, cu cele mai multe luminițe led aprinse simultan!

Evenimentele au început de vineri, odată cu deschiderea festivă a complexului Iulius Town și a pasajului subteran construit de dezvoltatorul mall-ului. De acum încolo bănățenii și toți cei din regiune care vin la cumpărături la Timișoara se pot bucura de noi branduri care au deschis magazine în orașul de pe Bega. Napapjiri,  Diesel, Ljujo sau noul magazin Guess, mult extins față de cel vechi, vin cu oferte interesante. În perioada următoare, alte magazine își vor deschideporțile, cum este și cazul brandurilor Mark and Spencer sau Peek and Cloppenburg.

Tot vineri, la mall au fost deja primele evenimente, între care atracția principala a fostinsecta uriașă. „Momentul fierbinte” a fost însă sâmbătă seara, în ultima seara a verii calendaristice. De la ora 19, timișorenii au luat cu asalt Iulius Town. Adolescenți, cupluri sau familii cu copii, toți s-au așezat răbdători la coadă, pentru a primi brățările cu led. Aveau și de ce, deoarece, în spiritul dictonului Asociației Timișoara Capitala Culturală Europeană 2021 – Light up your city (luminează orașul prin tine), – fiecare a avut ocazia să facă parte din istoria unui nou record doborât la Timișoara. Pe înserat, peste 10.000 de luminișe s-au aprins simultan, iar organizatorii așteaptă duminică răspunsul oficial al celor de la Guiness Book pentru confirmarea oficială a omologării recordului.

De altfel, seara a avut și multe alte atracții, tatuajele instant, demonstrații de machiaj și zborurile cu balonul. După aprinderea luminițelor, au urmat concerte susținute de Feli și Smiley. Ziua de duminică, ultima a evenimentelor prilejuite de lansarea Iulius Town, va fi dedicată copiilor, cu principalul punct de atracție spectacolul susținut de Gașca Zurli.