Rusca Montană, în plin șantier! Investiții de peste 21 de milioane de lei

lucrari apa rusca montana

A început șantierul în comuna Rusca Montană, la nici o lună de când primarul Sergiu Toma a semnat la Ministerul Dezvoltării contractele pentru apă și canalizare.

La Rusca Montană, Primăria a demarat implementarea a două proiecte extrem de necesare pentru comunitatea locală. Primul, cu o valoare de 3,6 milioane de lei, rezolvă problema apei din localitatea Rusca Montană, prin extinderea rețelei existente și reabilitarea stației de tratare. Cel de-al doilea, de 18 milioane de lei, are în vedere introducerea sistemului de canalizare în comună și realizarea unei stații de epurare.

Pentru ambele proiecte, contractele de finanțare au fost semnate luna trecută la Ministerul Dezvoltării de primarul Sergiu Toma. Demararea rapidă a lucrărilor a ținut însă de buna organizare a administrației locale care în momentul semnării contractelor avea încheiate licitațiile pentru execuția celor două investiții.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Conștient de disconfortul creat cetățenilor, odată cu demararea lucrărilor la apă și canalizare, primarul din Rusca Montană le cere oamenilor răbdare și înțelegere, subliniind importanța celor două investiții.

„Având în vedere că în această perioadă am început lucrările de canalizare și apă, ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Solicitările noastre către constructor au fost ca lucrările să afecteze cât mai puțin viața comunității. După cum știți, străzile noastre sunt foarte înguste și lucrările vor fi mult mai greu de realizat ca în alte părți, dar cu răbdare totul se va face. Trebuie să conștientizăm că infrastructura este prioritară într-o comunitate, iar din păcate la noi nu a prea existat. Cu multă răbdare și nădejde sperăm să ajungem la normalitate! Mulțumim pentru înțelegere!”, spune Sergiu Toma.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/