Rupem cheagul! Lăsăm Ripensia în Liga a III-a și schimbăm eșalonul!

explo 1000x200

Cam astea sunt calculele pe care și le face suflarea roș-neagră înaintea meciului de mâine, de la Timișoara, cu Ripensia, derby-ul etapei a XVIII-a în Liga a III-a de fotbal, seria a patra.

Rosso-nerii văd în adversara de mâine drept cea mai închegată echipă a seriei, cea mai grea adversară în lupta pentru promovare, dar în același timp văd în Ripensia o echipă de bătut. “Suntem pe primul loc, este un sentiment extraordinar, dar și o presiune în plus. Suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Poziția de lider ne obligă acest lucru. Vom avea un meci foarte greu cu Ripensia. Am simțit-o și în tur ca pe una din cele mai închegate echipe, cu un joc foarte solid. Am jucat foarte bine în deplasare, sper să ne facem jocul și de data asta și să câștigăm”, a spus fundașul de bandă stângă al CSM-ului, Alin Liuba.

Antrenorul Leo Doană atrage atenția că Ripensia are în componență câteva individualități care pot face diferența, jucători cu meciuri în eșaloanele superioare, dar totodată e încrezător și în echipa pe care o antrenează. „Ne așteaptă un meci la fel de greu ca toate celelalte. Ripensia este o echipă foarte bună, alături de noi, Deva și Lugoj. Este o echipă care trage la promovare, dar noi abordăm acest meci la victorie și sper să câștigăm toate cele trei puncte. Ripensia are în componență jucători care au evoluat și la nivelul Ligii a II-a, dar noi abordăm toate meciurile la fel de serios, indiferent că jucăm cu locul 2 sau 13”, a declarat antrenorul CSM-ului.

Doană nu consideră că echipa sa e favorită în meciul de mâine, chiar dacă merge la Timișoara din fotoliul de lider și spune că și în cazul unei victorii a rosso-nerilor lupta pentru promovare rămâne deschisă, inclusiv pentru Ripensia.

banner 970 x 250