Rujan se opune modificărilor fiscale care ar ruina afaceri!

rujan dumitru deputat pnl
banner publicitar

Deputatul PNL de Caraș-Severin atrage atenția că mediul de afaceri dorește un cadru fiscal predictibil și echilibrat, poziționându-se astfel împotriva majorărilor de taxe despre care se tot discută și care i-ar împovăra pe oamenii de afaceri.

Dumitru Rujan a activat și el în mediul privat și știe bine ce consecințe ar putea avea Ordonanța de Guvern aflată în dezbatere și care a generat deja atâta tensiune în coaliția de guvernare. Parlamentarul din Caransebeș spune că înainte de a susține orice fel de modificări fiscale e imperios necesar să existe un dialog cu mediul de afaceri pentru a putea afla punctul de vedere al companiilor care generează venituri bugetare, pentru a determina ce măsuri se pot lua în perioada următoare fără a afecta climatul investițional și locurile de muncă din mediul privat.

Potrivit lui Dumitru Rujan, mediul de afaceri trebuie să rămână cel puțin la fel de puternic pentru a reprezenta în continuare motorul dezvoltării României. „E important să nu afectăm veniturile sau puterea de cumpărare ale românilor și nici activitatea companiilor sau planul acestora de a face noi investiții. Și eu provin din mediul de afaceri și știu că antreprenorii își doresc și au nevoie de un cadru fiscal predictibil și echilibrat, care să asigure stabilitatea necesară depășirii unor perioade de criză și să ofere premise pentru o creștere economică susținută.”, a comentat deputatul PNL.