Rujan Dumitru este PRIMARUL de care are nevoie, acum, Caransebeșul!

dumitru rujan
untitled design set 970x90 px

Cu o experiență substanțială de consilier județean și deputat, liberalul este pregătit să onoreze votul caransebeșenilor și să redea orașului stima de sine între municipiile României!

Este determinat, loial, pragmatic și are anvergura necesară unui nou profil de primar care să fie partenerul fiecărui cetățean și să facă echipă cu toți decidenții politici pentru binele orașului.

„Aș vrea să reamintesc oamenilor că una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la viața politică este aceea că vor ajunge conduși de inferiorii lor. Mergeți la vot! Vin în fața dumneavoastră, pe 9 iunie, cu o echipă liberală de profesioniști pentru Consiliul Local Caransebeș susținută de un program de guvernare local ce va decide o nouă abordare de administrație locală. Am văzut că la Reșița cu Ioan Popa primar s-a putut, deci este inevitabil și la Caransebeș, dacă ne dorim cu adevărat”, declară liberalul.

Alături de Romeo Dunca și echipa sa pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, Rujan Dumitru este o certitudine că putem să Facem BINE Caransebeșul, putem să Facem BINE Caraș-Severinul.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/