Ruby a stins lumina și le-a arătat calea petrecerii oțelarilor veniți la Ruga de la Oraș

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Ruby a făcut spectacol la Oțelu Roșu cu ocazia desfășurării unei noi ediții a Rugii la Oraș. Acțiunea, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii, a reunit în centrul orașului Oțelu Roșu câteva mii de petrecăreți de pe Valea Bistrei.

Pe scena amplasată în fața Casei de Cultură au fost trei zile de distracție, spectacolul fiind axat pe muzică populară în prima și a ultima zi și de concerte. În a doua zi, Ruby și formația au fost aplaudate minute în șir, iar spectatorii au cântat împreună cu artista melodiile ei, printre care „Stinge lumina”, „Bună, ce mai zici”, sau „Nu pune la suflet”. Pe placul publicului, artista din Medgidia a acordat autografe fanilor, după ce le-a prezentat cea mai nouă melodie lansată – „Rochia mea” – un single care este însoțit de un videoclip în care artista apare mai sexy ca niciodată.


În ultima zi a rugii, primarul Luca Mălăiescu i-a avut ca goști pe parlamentarii de Caraș-Severin Ionuț Chisăliță și Luminița Jivan (președinta PSD Caraș-Severin), pe președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu și pe prefectul județului, Matei Lupu.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

De pe urma publicului numeros s-au bucurat cel mai mult comercianții, care au oferit spre vânzare atât micii și berea mult căutate, cât și alte preparate la grătar, tradiționalii colaci secuiești, dulciuri preparare în casă, vată pe băț și pop cornul în caramel. Parcul de distracții a fost neîncăpător, mai ales în ultimele două seri pentru tinerii dornici de adrenalină.

untitled design set 970x90 px