Rotaract Reşiţa a premiat primii doi tineri talentaţi!

Doi reşiţeni cu o situaţie materială precară au fost premiaţi astăzi în cadrul Liceului de Artă „Sabin Păuţa” din municipiu, pentru rezultatele lor deosebite. Clubul Rotaract Reşiţa le-a oferit tinerilor o diplomă şi o sumă de bani.

Sportivul Dănilă Constantin Florin, elev la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, şi instrumentistul Rafael Emanuel Ţugui, elev la Liceul de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa, sunt cei doi tineri cu rezultate deosebite în domeniul artelor şi al sportului. Premiile oferite acestora au fost posibile în urma licitaţiei, dar şi a tombolei din cadrul celei de-a patra ediţii a balului caritabil „Filantropica Rotaract”, desfăşurată în luna martie 2013.

Rotaract Reşiţa a avut astăzi onoarea să-şi încoroneze munca depusă în cadrul evenimentului caritabil Filantropica Rotaract şi anume să oferim bursele de excelenţă Rotaract unor copii talentaţi şi cu o situaţie materială precară din municipiu. Ne bucurăm că cei doi tineri au adus performanţă în Reşiţa”, a declarat pentru Express de Banat, Bianca Bulgaru, preşedintele Clubului Rotaract Reşiţa.

Tinerii, surprinşi şi bucuroşi

danila constantin

Dănilă Constantin Florin

Am obţinut foarte multe rezultate la lupte libere şi Rotaract m-a premiat cu diplomă de excelenţă şi o sumă de bani. Pot să spun că am muncit mult pentru aceste rezultate şi chiar nu mă aşteptam la un astfel de premiu”, explică Dănilă Constantin Florin, elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa.

Mă bucur foarte mult că am primit această bursă, pentru că am rezultate foarte bune atât la învăţătură, cât şi la instrumentul pe care îl studiez, adică oboi”, a fost părerea lui Rafael Emanuel Ţugui, elev în clasa a VI-a a Liceului de Artă „Sabin Păuţa” din municipiu.

Cu sumele obţinute în urma licitaţiei şi a tombolei desfăşurate în urmă cu aproximativ două luni, Clubul Rotaract va ajuta şi copiii cu autism din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă „Primăvara” Reşiţa.

Foto: www.facebook.com