Rosso-nerii, primii la start!

CSM Reșița este prima echipă din Liga a III-a care se reunește în vederea startului pregătirilor pentru o nouă ediție de campionat.

Cu un antrenor nou pe banca tehnică în persoana lui Octavian Benga și cu destule modificări anunțate la nivelul lotului de jucători, rosso-nerii se grăbesc să înceapă pregătirea pentru noul sezon. Jucătorii CSM-ului sunt așteptați la baza sportivă din Valea Domanului în 8 iulie, dată până la care staff-ul tehnic și cel administrativ intenționează să definitiveze lotul de jucători.

„Suntem prima echipă care se reunește, am ținut să avem o lună întreagă de pregătire cu lotul complet. Campionatul începe la sfârșitul lui august, dar echipele din eșaloanele superioare vor fi deja în plin campionat și nu vom avea posibilitatea să jucăm meciuri amicale cu adversari de Liga a II-a. Va trebui să ne orientăm doar spre echipe din eșaloanele inferioare și, eventual, din Serbia. Ne vom pregăti pe plan local, vom face cantonament la baza noastră proprie și vom încerca să stabilim un program de meciuri amicale cât mai bun”, a declarat Viorel Lolea, președintele CSM Reșița.