Rosso-nerii pregătesc promovarea în Serbia. Roco Sandu cere un vârf care să dea 11-15 goluri pe sezon!

explo 1000x200

CSM Reșița joacă astăzi al treilea meci de verificare la Zrenjanin. Până acum au obținut o victorie și au înregistrat un eșec.

În primul test în țara vecină, elevii antrenați de Roco Sandu și Lucian Dobre au câștigat cu 3-2, în fața lui FK Radnicki Sutjeska, prin golurile reușite de Keita, Breșneni și Negoescu. Duminică seară, în cel de-al doilea meci, CSM a cedat, 1-2, cu FK Borac Sakule, echipă de Liga a III-a care a terminat sezonul trecut pe locul patru. Pentru rosso-neri a marcat Andrei Vaștag.

 „E bine în Serbia, avem condiții bune, terenuri bune, doar temperaturile sunt cam ridicate. Adevărul e însă că și în țară e la fel de cald. Am făcut câte două antrenamente în fiecare zi, am jucat și două meciuri. Ultimul a fost nu un test, ci o nebunie. O echipă de Liga a III-a, de locul patru, cu un antrenor nu știu cât de renumit, dar fost jucător la Partizan Belgrad. Sârbii, cum îi știm, răi, arțăgoși, războinici, pe alocuri chiar duri, dar ne prinde bine un astfel de meci. Noi încă suferim la unele capitole. Cea mai mare problemă e că jucăm prea la picior și aici greșim. Și asta nu o facem doar noi, ci e o problemă generală a fotbalului românesc. O cerem foarte mult la picior, pe loc și aproape deloc în adâncime și pe poziție viitoare”, a spus antrenorul Roco Sandu pentru site-ul oficial al clubului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157687211871916″]

Pentru CSM au evoluat în aceste jocuri și nou-veniții Dulap, Mateiași și Iova. Roco Sandu e în general mulțumit de cum s-a comportat echipa, însă a identificat și destule puncte slabe. „La antrenamente e una, în jocurile acestea am văzut că deja avem probleme cu jucătorii aduși. Mateiași, fundașul stânga, a jucat până acum doar la juniori, la seniori e ceva total diferit. Dulap e ok, am înțeles că a trecut și pe la echipe de Liga I, dar locul I și promovarea înseamnă mult mai mult. Vaștag s-a pregătit foarte bine și în toate meciurile în care a jucat am observat un joc foarte ordonat, s-a dovedit a fi foarte util. În privința lui sunt foarte mulțumit”, a mai declarat antrenorul principal al  echipei noastre.

Tehnicianul i-a cerut președintelui Viorel Lolea un vârf de atac, un golgheter, și, dacă e posibil, încă un fundaș central. „Am avea nevoie de un vârf care să dea 11-15 goluri pe sezon. Ne-am creat ocazii multe, dar am ratat foarte ușor. Miercuri venim acasă, facem antrenament joi și vineri, iar sâmbătă avem încă un test la Lugoj”, a mai spus Roco Sandu.

 

banner 970 x 250