Rosdelmar PUB – locul pe care îl alegi pentru calitate și gust [FOTO]

În peisajul localurilor din Reșița și-a făcut apariția unul dintre cele mai „cu gust” pub-uri. Acolo unde găsești pachetul complet: atmosferă plăcută, gazde primitoare și mâncare de nota 10. Cireașa de pe tort vine abia acum: din 5 martie, Rosdelmar PUB oferă clienților din Reșița, de luni până duminică, un meniu al zilei aparte.

Dincolo de mentalitățile împământenite referitoare la faptul că „la noi nu se poate”, există un pub în Reșița care face tot posibilul să demonstreze contrariul. Și reușește. Rosdelmar PUB, amplasat pe strada Ion Vidu nr. 14 B sau zona Triaj, cum este ea cunoscută în rândul reșițenilor și nu numai, aduce un plus imaginii localurilor atât prin amenajare, cât și prin felurile de mâncare pregătite.

Pe lângă mâncare, la Rosdelmar există și posibilitatea de cazare în cele 4 camere dotate cu toate cele necesare. În plus, localul dispune și de două săli de evenimente, prețul meniului fiind de 130 de lei/persoană. Informații suplimentare privind organizarea evenimentelor în sălile Rosdelmar PUB pot fi obținute la numerele de telefon 0746 160 475 și 0751 145 909. Localul dispune și de sală de fitness, astfel încât timpul petrecut la pub-ul din Triaj să fie unul de calitate.

Ceea ce aduce în plus Rosdelmar PUB începând de luni, 5 martie, este un meniu al zilei aparte: Italian Lunch. Acesta va fi livrat de luni până duminică, între orele 12 și 16, prețul fiind de 18 lei/porție. Dincolo de felurile de mâncare diferite de cele cu care eram obișnuiți, Rosdelmar PUB promite calitate de nivel înalt oferind clienților paste pregătite în casă, cu ingrediente naturale. Comenzile se fac la numărul de telefon 0355 429 825.