Romeo Răduța face noi precizări

Alegerile pentru Consiliul de Administrație, ce au avut loc sâmbăta trecută la Composesoratul Bucova au fost, din nou, motiv de scandal. În urma articolului publicat de „Express de Banat”, Romeo Răduța, membru al asociației a ținut să facă mai multe precizări.

Romeo Răduța, membru al Composesoratului Bucova, a contactat redacția „Express de Banat”, în urma articolului publicat luni, cu titlul: Cine este omul din umbra scandalului și a ținut să facă o serie de precizări. Acesta susține că Ionesie Ghiorghioni nu mai este președinte al Composesoratului, printr-o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă.

„Acum 3 săptămâni au fost alegeri și a fost ales președinte Gheorghe Borcean, directorul Spitalului din Caransebeș. Domnul Ghiorghioni nu a binevoit să se prezinte la eveniment, nu ne-a pus la dispoziție situațiile economice, contabile ce le-am solicitat noi, iar cu data de sâmbătă a organizat alegeri, dar numai pentru Consiliul de Administrație”, a precizat Romeo Răduța. Acesta susține că vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin ar fi venit cu firma de pază la Bucova.

„I-am permis accesul de intrare în sală, noi am fost de acord să renunțăm chiar și la alegerile pe care le-am făcut și să organizăm altele noi pentru funcția de președinte și Consiliu de Administrație. Nu a vrut, i-a instigat pe cei de la pază împotriva mea. El știe că dacă reușește să mă elimine pe mine își face treaba în continuare, treaba infracțională la composesoratul Bucova. Nu am dat curs provocărilor, însă la un moment dat, nepotul său de la Reșița a agresat câțiva cetățeni, moment în care oamenii s-au ridicat de pe scaune, iar firma de pază a dat cu spray paralizant pe cetățeni. Am deschis geamurile, ușile, am scos din sală femeile, copiii, iar afară erau 25 de mascați, cu arme. Au fost incidente între oameni și firma de pază, care loveau cu bastoanele. După două ore s-au calmat spritele, iar Ghiorghioni a plecat acasă, însoțit de mascați, poliție, jandarmi”, a adăugat Romeo Răduța.