Romeo Dunca: Spitalul Județean merge mai bine și cu portarul decât cu Alina Stancovici!

dunca stancovici
untitled design set 970x90 px

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Reșița i-a înaintat președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin propunerea de revocare din funcție a managerului Alina Stancovici!

Cu majoritate de voturi, în urma unei ședințe desprinsă parcă din Las Fierbinți, s-a hotărât că managementul Alinei Stancovici e maladiv pentru cea mai mare unitate spitalicească din județ. Diagnosticul era dinainte cunoscut, la fel și modul în care se va interveni. Au fost necesare însă aproape două ore de discuții, de văicăreli și scuze până când s-a ridicat mâna așa cum se hotărâse la partid. Pentru exact același motiv ca și data trecută când a fost demisă, neîndeplinirea parametrilor financiari asumați prin contractul de management, Alina Stancovici își pierde funcția. E o chestiune de ore, poate chiar de minute. „E domnul Purea la mine la ușă, am aflat propunerea Consiliului de Administrație. Semnez decizia de încetare a mandatului de îndată! Nu am o variantă pentru interimatul la spital, dar acolo pe oricine ai pune e mai bine decât acum. Și cu portarul spitalului pe post de manager ar fi mai bine decât cu această femeie!”, a comentat Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

publicitate ziar expresb 1000x100

Alina Stancovici i-a ironizat  pe membrii CA acuzându-i că sunt niște marionete și le-a amintit că tot la propunerea lor și tot pentru același motiv a mai fost demisă o dată, instanța constatând însă că s-a încălcat legea. În sala de judecată își va căuta și de această dată dreptatea. Pentru pacienți, nicio veste bună în urma ședinței de astăzi. Acoperișul pe Staționarul II e praf, în saloanele de chirurgie de la Staționarul I te umpli de bacterii, iar la Infecțioase, la Staționarul III, tot cu mâna întinsă la mila publică!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/