Romeo Dunca: „Să le ia naiba de alegeri!”

Președintele liberal al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, e dezamăgit de rezultatul votului de ieri pentru Parlamentul României, vot în urma căruia PSD s-a clasat pe primul loc în preferințele românilor.

PNL era convins că va obține patru mandate de parlamentar în Caraș-Severin și spera la șase, la un scor de peste 50 la sută, înspre 60. A obținut puțin peste jumătate din ceea ce pronosticau liderii liberali cărășeni. Pentru Romeo Dunca rezultatele sunt greu de explicat. „Bine că am scăpat cu alegerile. Să le ia naiba de alegeri! Sunt atâtea probleme. Acum începem lucrul așa cum ar trebui. Ce să comentez despre alegeri?! Domnul Țuțea are răspunsul. Mergem înainte. Guvernul, părerea mea, va fi de dreapta și există posibilitatea să ne continuăm schimbarea”, a comentat Dunca.

Referitor la numele noului premier, președintele Consiliului Județean speră să fie cel actualului șef al Guvernului, dar a spus-o cu jumătate de gură. „Sper că da, eu sper să rămână. USR PLUS nu ar trebui să pună astfel de condiții pentru că oricum nici ei nu au făcut ceea ce ar fi trebuit și așa cum s-au așteptat nu a ieșit. Oricum, diferența dintre USR PLUS și PNL este mare, deci ar trebui să pună condiții în limita bunului simț și în limita a ceea ce populația a ales”, a adăugat Romeo Dunca.