Romeo Dunca: „Privesc cu îngrijorare la ce va urma! Renunțarea la orice înțelegere cu PSD e obligatorie!”

Liberalul din fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin a rămas printre puținii delegați liberali din Banatul de Munte care l-au votat pe Ludovic Orban. Acum are motive de îngrijorare!

Romeo Dunca și-a dezvăluit opțiunea înainte de Congresul PNL și nu s-a răzgândit așa cum au procedat mai toți liberalii cărășeni, aceștia aflând că zarurile fuseseră deja aruncate și, ca atare, au ales să intre în echipa câștigătoare.

„Am votat cu domnul Orban. Rezultatul a arata că echipa acestuia a fost necâștigătoare. Sunt împăcat în privința alegerii mele, dar privesc cu îngrijorare la ce va urma. Consider că trei lucruri sunt importante și obligatorii: Amnistie totală între toate grupările din PNL, refacerea de urgență a alianței de guvernare cu USR-PLUS și, implicit, renunțarea la orice înțelegere cu PSD, iar în final concentrarea energiei tuturor membrilor partidului de guvernare pentru rezolvarea urgentă a problemelor cu care astăzi ne confruntăm.”, a comentat Romeo Dunca.

Liderul de la Palatul Administrativ din Reșița îi mai cere lui Florin Cîțu, noul președinte PNL,  Să stingă toate „incendiile din partid”, dar nu oricum, ci în maniera așteptată de cei care au votat PNL.